Waregem Golf Club

Waregem Golf Club maakt deel uit van Waregem Sport Center en biedt een aangename 18 holes baan in de lieflijke omgeving van de Leiestreek, vlakbij de Vlaamse Ardennen.

Het prachtige parcours is geschikt voor spelers van elk niveau. De eerste negen holes liggen op de Karmelberg, waar het terrein nog heuvelachtig is met brede fairways en wijde vergezichten. De 2e negen liggen op een vlak terrein, maar dwingen je ertoe om - omwille van de vele waterpartijen - technischer en doordacht te spelen. De apotheose is zonder twijfel hole 16, een PAR 3 met de green op een schiereiland!

Voor de beginnende golfer, maar eveneens voor de meer gevorderde speler, werden de terreinen onlangs uitgebreid met een Compact Golf Course die bestaat uit 6 holes. Ideaal als ontspanning, maar ook als uitdaging om dat perfecte rondje golf te spelen.

Na de golfronde kan je uitblazen in de bar of het restaurant “The Green” voor een gezellige brasseriekeuken, maar ook voor de verfijnde gastronomie met uitzicht op de vijvers.

En heb je nog wat energie te veel? Dan kan je in het goed uitgebouwde sportcomplex terecht voor squash, tennis, hockey, fitness en indoor cycling. Je vindt er ook een kinderspeeltuin, sauna, vergaderruimtes en het Waregem Golfhotel. Kortom, de ideale bestemming voor een evenement of bijeenkomst met sportieve break!

Initiatie

Waregem Golf Club neemt deel aan de Start to Golf-jeugdopendeurdagen in september tijdens 'Maand van de Sportclub'.

De jeugdopendeurdagen gaan bij Waregem Golf Club door op:

  • zaterdag 2 september 2017

Inschrijven voor een gratis initiatie op deze dag(en) kan via e-mail of telefoon naar de club. Kom met het hele gezin langs en maak kennis met de jeugdwerking binnen deze club!

Wens je op een ander moment golf te ontdekken tijdens een initiatie bij Waregem Golf Club? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info. Er zijn tal van groepsinitiaties voor groepen vanaf 10 personen.

Startpakket

"Go For Golf":

  • 8 weken
  • 6 individuele lessen van elk 30 min
  • in die periode onbeperkt toegang tot alle oefenfaciliteiten (driving range, putting- en chipping green)
  • gratis gebruik practice ballen op de driving range
  • gratis ijzer club of putter
  • golfregelboekje
  • incl. startpas
  • € 425 pp voor volwassenen€ / € 200 pp voor kinderen en jeugd onder 18 jaar€
Terug naar boven