The National

The National maakt deel uit van het grootschalige project “Sterea” dat op termijn zal uitmonden in een multifunctioneel complex op het gebied van de voormalige paardenrenbaan in Sterrebeek, bij Zaventem.

Een volledig nieuw parcours van 18 holes met oefeninfrastructuur wordt aangelegd met daarnaast een hotel met fitness-, zwem- en andere sportfaciliteiten én een woonzone.

De 18 holes baan die momenteel nog in aanleg is, wordt een inland linkscourse naar de hand van Belgisch golfarchitect Bruno Steensels. Het zal een volwaardige Championship Course zijn van 6500m lang met maar liefst 3ha waterpartijen, puur genot voor spelers van elk niveau. Opening van de baan wordt verwacht in de zomer van 2017.

Het 6 holes Executive Course daarentegen is reeds wel helemaal klaar om leden een wedstrijd aanbod te kunnen bieden en starters te ontvangen voor hun eerste stappen in de golfwereld. Bij The National Golf Academy, onder leiding van Belgisch topcoach Michel Vanmeerbeek, word je opgeleid tot golfer en zal je met je verbeterde spel en verhoogd spelplezier ervaren dat je resultaten vanzelf verbeteren. Naast de 6 PAR 3 holes beschikt de golfschool van The National, ook over een prachtige practice van 300m lang met 60 afslagmatten en een ruime afslagzone op gras van 25 spelers.

The National is een echte club met sportieve uitdagingen voor alle leeftijdsgroepen. Voor de jeugd worden aangepaste tarieven gehanteerd, zo zijn er voor de miniemen (jonger dan 10 jaar) maandelijks gratis groepslessen in het voorjaar en het najaar.

Het clubhuis is bovendien een droomlocatie voor bedrijfsevenementen en dergelijke. The National staat als eco-golfterrein model voor de toekomst, de omgeving waar natuur en golf elkaar ontmoeten!

Initiatie

The National neemt deel aan de Start to Golf-jeugdopendeurdagen in september tijdens 'Maand van de Sportclub'.

De jeugdopendeurdagen gaan bij The National door op:

  • zondag 17 september 2017

Inschrijven voor een gratis initiatie op deze dag(en) kan via e-mail of telefoon naar de club. Kom met het hele gezin langs en maak kennis met de jeugdwerking binnen deze club!

Wens je golf te ontdekken op een ander moment bij The National? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

De club organiseert regelmatig de zogenaamde Discovery Days. Tijdens deze initiatie krijg je een toelichting over de golfsport en sla je je eerste ballen. De Discovery Days vinden tijdens de zomermaanden tweewekelijks plaats en tijdens de wintermaanden maandelijks. Kostprijs is € 15 pp. Je kan contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Learn to Golf-pakket

  • 6 maanden gebruik van de oefenfaciliteiten van de club (driving range, putting greens en approach area)
  • federale stagiairekaart 6 maanden (startpas)
  • 3 clubs + 3 golfballen + theorieboekje: (Putter – Wedge – Ijzer 8)
  • 6 privélessen van 30min
  • 1 groepsles van 1u “Pro Practice”
  • 1 theorieles van 1u
  • € 595 pp

http://thenational.be/school-nl/?lessons=beginners

Terug naar boven