The National

The National Golf Brussels maakt deel uit van het grootschalige project “Sterea” dat op termijn zal uitmonden in een multifunctioneel complex op het gebied van de voormalige paardenrenbaan in Sterrebeek, bij Zaventem.

Een volledig nieuw parcours van 18 holes met oefeninfrastructuur werd aangelegd met daarnaast een hotel met fitness-, zwem- en andere sportfaciliteiten én een woonzone.

De 18 holes baan die momenteel volledig afgewerkt is, is een inland linkscourse naar de hand van Belgisch golfarchitect Bruno Steensels. Het is een volwaardige Championship Course van 6500m lang met maar liefst 3ha waterpartijen, puur genot voor spelers van elk niveau.

Het 6 holes Executive Course ontvangt starters voor hun eerste stappen in de golfwereld. Bij The National Golf Academy, onder leiding van Belgisch topcoach Michel Vanmeerbeek, word je opgeleid tot golfer en zal je met je verbeterde spel en verhoogd spelplezier ervaren dat je resultaten vanzelf verbeteren. Naast de 6 PAR 3 holes beschikt de golfschool van The National, ook over een prachtige practice van 300m lang met 60 afslagmatten en een ruime afslagzone op gras van 25 spelers.

The National Golf Brussel is een echte club met sportieve uitdagingen voor alle leeftijdsgroepen. Voor de jeugd worden aangepaste tarieven gehanteerd.

Het clubhuis is bovendien een droomlocatie voor bedrijfsevenementen en dergelijke. The National staat als eco-golfterrein model voor de toekomst, de omgeving waar natuur en golf elkaar ontmoeten!

Initiatie

The National Golf Brussels neemt elk jaar deel aan de Start to Golf-dag op de laatste dag van de paasvakantie (volgende editie op paasmaandag 22 april 2019). Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. Inschrijven kan online op deze site vanaf 1 maart 2019.

Wens je golf te ontdekken op een ander moment bij The National? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Learn to Golf-pakket

  • 6 maanden gebruik van de oefenfaciliteiten van de club (driving range, putting greens en approach area)
  • federale stagiairekaart 6 maanden (startpas)
  • 3 clubs + 3 golfballen + theorieboekje: (Putter – Wedge – Ijzer 8)
  • 6 privélessen van 30min
  • 1 groepsles van 1u “Pro Practice”
  • 1 theorieles van 1u
  • € 595 pp

Meer info op de clubwebsite: https://www.thenationalgolf.be/play/starters.

Terug naar boven