Taxandria Golf

In Turnhout, ten noorden van Antwerpen vlakbij de Nederlandse grens, ligt Taxandria Golf. Deze sympathieke club biedt een compacte 6 holes baan en oefenfaciliteiten om te leren golfen of om je kort spel te verbeteren.

De 6 practice holes PAR 3 bevatten alle elementen om het golfspel onder de knie te krijgen: een waterhindernis, enkele bunkers en uitdagende greens. De driving range heeft 10 overdekte en verlichte afslagplaatsen. Er is een putting green en chipping green.

Taxandria Golf organiseert regelmatig een gratis kennismakingsmoment, en ook clinics voor groepen, bedrijven of verenigingen zijn mogelijk.

Het clubhuis heeft een bar met gezellig terras vanwaar je uitzicht hebt over het golfterrein.

Initiatie

Taxandria Golf neemt elk jaar deel aan de Start to Golf-dag op de laatste dag van de paasvakantie (volgende editie op paasmaandag 22 april 2019). Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. Inschrijven kan online op deze site vanaf 1 maart 2019.

Daarnaast organiseert de club elke 1ste donderdag van de maand een gratis initiatie om 19u. En dit in de maanden maart t.e.m. oktober. Je kan contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Startpakket:

  • 4 weken
  • 2 privé golflessen van 25 min
  • gratis gebruik van golfclubs
  • € 65 per persoon
Terug naar boven