Taxandria Golf

In Turnhout, ten noorden van Antwerpen vlakbij de Nederlandse grens, ligt Taxandria Golf. Deze sympathieke club biedt een compacte 6 holes baan en oefenfaciliteiten om te leren golfen of om je kort spel te verbeteren.

De 6 practice holes PAR 3 bevatten alle elementen om het golfspel onder de knie te krijgen: een waterhindernis, enkele bunkers en uitdagende greens. De driving range heeft 10 overdekte en verlichte afslagplaatsen. Er is een putting green en chipping green.

Taxandria Golf organiseert regelmatig een gratis kennismakingsmoment, en ook clinics voor groepen, bedrijven of verenigingen zijn mogelijk.

Het clubhuis heeft een bar met gezellig terras vanwaar je uitzicht hebt over het golfterrein.

Initiatie

Taxandria Golf neemt deel aan de Start to Golf-jeugdopendeurdagen in september tijdens 'Maand van de Sportclub'.

De jeugdopendeurdagen gaan bij Taxandria Golf door op:

  • woensdag 6 september 2017

Inschrijven voor een gratis initiatie op deze dag(en) kan via e-mail of telefoon naar de club. Kom met het hele gezin langs en maak kennis met de jeugdwerking binnen deze club!

Daarnaast organiseert de club elke 1ste vrijdag van de maand een gratis initiatie van 18u30 tot 20u. En dit in de maanden maart t.e.m. oktober. Je kan contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Startpakket:

  • 4 weken
  • 2 privé golflessen van 25 min
  • gratis gebruik van golfclubs
  • € 65 per persoon
Terug naar boven