Steenpoel Golf Club

In de prachtige groene streek van het Pajottenland, aan de rand van Brussel te Dilbeek, ligt het compacte 9 holes parcours van Steenpoel Golf Club.

De charmante pitch en putt holes liggen mooi ingebed in het typische golvende landschap met een aantal waterhindernissen, waaronder de vijver die vroeger een zandsteengroeve was.

De ruime, overdekte driving range, approach zone met bunker en verlichte putting green vormen een mooie oefenaccommodatie voor wie wil leren golfen of zijn kort spel wil onderhouden. De club hanteert een voordelige initiatiekaart voor starters en organiseert initiaties voor groepen en ondernemingen.

In het kleine maar fijne clubhuis vind je een gezellige bar, waar je een snack kan eten of kan genieten van een heerlijk streekbiertje op het overdekte terras dat uitgeeft op de putting green. Steenpoel Golf Club is de ideale plaats voor een goed ontspanningsmoment in een ongedwongen sfeer!

Initiatie

Steenpoel Golf Club neemt deel aan de Start to Golf-dag op paasmaandag 22 april 2019. Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. De online inschrijvingen via deze site zijn afgesloten, maar je kan rechtstreeks contact opnemen met de club of gewoon langskomen de dag zelf.

Wens je op een ander moment golf te ontdekken tijdens een initiatie bij Steenpoel Golf Club? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Initiatiekaart 333:

  • 3 maanden practice
  • 3 lessen van 30 min
  • 3x 22 practice ballen
  • individueel
  • € 150 pp voor volwassenen / € 90 pp voor junioren
Terug naar boven