Royal Latem Golf Club

Royal Latem Golf Club is één van de oudste golfclubs in België, opgericht in 1909, en beschikt over een fraaie 18 holes parkbaan.

De oude bomen en stijlvolle omliggende landhuizen geven het gevoel van een wandeling in een prachtige Engelse tuin. De baan is kort, maar vrij technisch, en werd recent onder handen genomen door architectenbureau Hawtree. Een mooie verscheidenheid aan holes, met elk een eigen karakter, maken van deze baan een uitdaging voor spelers van elk niveau.

Het nostalgische clubhuis, gebouwd in Engelse cottage, ligt bovenop een heuvel midden op de baan. Het is er rustig nagenieten op het terras en de keuken is er lekker en verzorgd.

Royal Latem, op een boogscheut van Gent, is een zeer gereputeerde privé golfclub en verwelkomt spelers van uit heel Europa.

Vermits je reeds een bepaald spelniveau moet hebben om de baan te spelen, is Royal Latem minder gericht op starters. In het Gentse kan je hiervoor terecht in Golfschool Gent te Drongen of in Golf Zwijnaarde. Na het behalen van je handicap is een rondje op Latem een echte aanrader!

Initiatie

Royal Latem Golf Club neemt niet deel aan Start to Golf.

Wens je golf te ontdekken op Royal Latem Golf Club? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Royal Latem Golf Club biedt geen startpakketten.

Terug naar boven