Royal Keerbergen Golf Club

Royal Keerbergen Golf Club, gelegen tussen prachtige villa’s in een groene oase tussen Brussel, Leuven en Mechelen, biedt een mooi en volwaardig 18 holes parcours aan de oevers van het meer van Keerbergen.

Deze evenwichtige baan met veel smalle fairways en heel wat waterhindernissen vereist de nodige techniek en aandacht. In 2010 werden 6 holes onder handen genomen met als resultaat uitdagendere greens en strategisch geplaatste bunkers, heuvels en rough. Als hoogtepunt is er de slothole in een sierlijke boog omheen het meer.

Je kan er gebruik maken van de overdekte en verlichte driving range en er is een pitching en putting green met oefenbunker om je kort spel te verfijnen.

In het clubhuis heerst een gemoedelijke en familiale sfeer. Je geniet er van een zomers aperitiefje op het ruime terras met prachtig uitzicht op de holes 17 en 18 of in de bar. Voor een gezellige en lekkere maaltijd kan je terecht in het restaurant, waar het keukenteam telkens een aantrekkelijke menukaart samenstelt met regelmatig suggesties en seizoensgebonden gerechten. De attente crew heet je van harte welkom!

Keerbergen is voornamelijk een ledenclub met een goedgevulde wedstrijdkalender en heel wat activiteiten voor jeugdspelers!

Initiatie

Royal Keerbergen Golf Club neemt deel aan de Start to Golf-dag op zondag 19 april 2020. Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. De online inschrijvingen via deze site starten op 1 maart.

Initiaties doorheen het jaar zijn mogelijk op aanvraag. Hiervoor kan je contact opnemen met het secretariaat van de club.

Startpakket

Startpakket:

  • 6 lessen van 1 u
  • verspreid over 9 maanden
  • golfmateriaal inbegrepen
  • onbeperkte toegang tot de practice, chipping- en putting green
  • toegang tot alle clubinstallaties
  • toegang tot de golfbaan onder strikte voorwaarden
  • mogelijkheid tot bekomen van het golfvaardigheidsbewijs en handicap 36
  • € 495 pp voor volwassenen / € 350 pp voor junioren (t.e.m. 21 jaar)

Meer info op de clubwebsite: https://www.golfkeerbergen.be/club/start-to-golf.

Terug naar boven