Rinkven Golf Club

Rinkven Golf Club, één van de grootste clubs in Vlaanderen, biedt een oase van rust met 2 prachtige 18 holes banen, vlakbij Antwerpen.

Zowel de North Course (PAR 72) als de South Course (PAR 71) ondergingen in 2016-2017 een heuse transformatie en bieden heel wat uitdagingen zoals waterpartijen, bunkers, dog-legs en smalle fairways tussen de bomenrijen. Een gevarieerd terrein dus, met golfplezier op maat van zowel de competitieve als de recreatieve speler.

Daarnaast beschikt Rinkven over uitgebreide oefenfaciliteiten. De driving range heeft een brede graspractice en een aantal overdekte en verlichte afslagplaatsen voor wie ’s avonds wenst te oefenen. Er is een gloednieuwe short game practice green van maar liefst 1000 m². Deze is voorzien van bunkers en surroundings net zoals de greens op de baan om zo realistische oefenmogelijkheden te bieden.

Spelers kunnen ook oefenen op de nieuwe 100m approach. De chipping green en 2 putting greens, waarvan ééntje met 18 holes, vervolledigen het aanbod.

Voor of na de golfronde kan je in het gloednieuwe clubhuis terecht in bar en restaurant "Fairway" voor een drankje, hartig tussendoortje, een meeneembroodje of een heerlijke maaltijd.

Rinkven Golf & Country Club heeft een vaste plaats verworven in de top van de Belgische golfclubs en werd niet voor niets geselecteerd om in 2018 gastheer te zijn voor de Belgian Knock Out, een wedstrijd op de European Tour.

Initiatie

Rinkven Golf Club neemt meestal niet deel aan de jaarlijkse Start to Golf-dag, maar organiseert zelf wel een eigen kennismakingsdag 'Invite a Friend'. Meer info op de clubwebsite: http://www.rinkven.be/nl/bezoekers/192/start-to-go....

Wens je op een andere moment golf te ontdekken tijdens een initiatie op Rinkven Golf Club? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Start to Golf-pakket:

 • 15 golflessen:
  • 12 lessen van 1,5 uur in groepen van min. 4 tot max. 6 personen / 1 pro per groep
  • 2 uur theorieles
  • 2 uur theorie examen
  • 2 uur baanles
 • startpas van de federatie
 • gratis gebruik van golftas met clubs
 • vrije toegang tot de club (bar/restaurant, kleedkamers, sanitair en shop) en de oefenfaciliteiten

Meer info op de clubwebsite: http://www.rinkven.be/nl/bezoekers/192/start-to-go....

Terug naar boven