Lilse Golf & Country

Tussen Antwerpen en het Nederlandse Eindhoven, in de Kempense gemeente Lille, biedt Lilse Golf & Country een 9 holes baan op het mooie platteland.

Open en vlakke fairways, een prachtig bos van naaldbomen en de zanderige ondergrond, waardoor er haast het hele jaar door op zomergreens gespeeld kan worden, vormen de ideale omstandigheden voor elke golfer: beginner of gevorderde speler.

De bunkers en enkele waterhindernissen zorgen voor een uitdagend partijtje golf (soms moeilijker dan je op het eerste zicht zou denken!) in een natuurlijk, rustgevend decor.

Het clubhuis werd ondergebracht in een charmante, gerestaureerde hoeve en er hangt een leuke, ongedwongen sfeer. Je kan er terecht voor een drankje of hapje van de kleine kaart. Voor de grotere honger bereidt de chef jou een heerlijke maaltijd of wordt er beroep gedaan op de vaste traiteur die een lekker buffet of gezellige bbq verzorgt.

Als echte startersclub leidt de Lilse elk jaar vele nieuwe golfers op en kent een doorstromingspercentage van maar liefst 80% van alle starters welke effectief aansluiten als full member.

Een kennismaking met de golfsport als activiteit op je bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellendag? Lilse Golf & Country is de ideale locatie voor een geslaagd evenement!

Initiatie

Lilse Golf & Country neemt deel aan de Start to Golf-jeugdopendeurdagen in september tijdens 'Maand van de Sportclub'.

De jeugdopendeurdagen gaan bij Lilse door op:

  • zaterdag 2 september 2017

Inschrijven voor een gratis initiatie op deze dag(en) kan via e-mail of telefoon naar de club. Kom met het hele gezin langs en maak kennis met de jeugdwerking binnen deze club!

Daarnaast kan je bij deze club terecht voor verschillende golfinitiaties doorheen het jaar. De club adviseert standaard om minimaal 2 uur initiatie in te plannen. Indien je de golfbaan op zou willen met bijvoorbeeld een wedstrijdje ter afsluiting dan is het minimaal 3 uur.

Je betaalt € 80€ per uur (uurtarief golfprofessional) en max. 15 personen per golfprofessional. Het tarief voor gebruik van de driving range, ballen en materiaal bedraagt in 2017 € 7.50 ipv € 15€ per persoon, ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de club. Voor meer info kan je contact opnemen met het secretariaat van de club.

Startpakket

Golfvaardigheidpakket:

  • 4 x 3u golfles onder begeleiding van onze golfprofessionals
  • tijdens de lessen zijn driving range ballen en golfmateriaal inbegrepen
  • groep van min. 4 en max. 6 personen
  • theoretisch examen en technische proeven/baanpermissie
  • na doorlopen lessen, proeflidmaatschap van 2 maanden voor € 150€
  • gedurende die 2 maanden, kan je je golfvaardigheidsbewijs behalen
  • € 199 per persoon

http://www.lilsegolfcountry.be/start-to-golf

Terug naar boven