Koninklijke Limburg Golf Club

De Koninklijke Limburg Golf Club (vroeger Limburg Golf & Country Club) biedt een prachtige 18 holes baan, die doet denken aan de mooiste Britse Championship Courses, te midden van het typische Kempische natuurschoon.

Het parcours grenst aan het natuurgebied Tenhaagdoornheide en biedt zeer gevarieerde holes die meanderen tussen heidevlakten en bosgebieden. Bovendien is de 6.178 meter lange baan praktisch het ganse jaar bespeelbaar dankzij de zanderige bodem. Een intelligente bunkering, een mooie shaping van de fairways, soms delicate puttinglijnen, de vele dog-legs en het onderhoud op hoog niveau maken van Houthalen één van de mooiste golfbanen van Vlaanderen.

Zeker in de nazomer en herfst, wanneer de heide purper kleurt, is deze baan een echte must! De Koninklijke Limburg Golf Club werd in 2011 niet voor niets opgenomen in de Top 100 van de beste golfbanen in Europa in het gerenommeerde Golf World Magazine.

Voor of na het golfen kan je je laten verwennen in het gezellige clubhuis met bar en restaurant. Vanop het terras heb je een geweldig uitzicht op hole 18 en hole 1!

De Koninklijke Limburg Golf Club is een echte ledenclub en ook zeer geliefd bij greenfeespelers. Niet meteen een Start to Golf-club dus, maar niets weerhoudt je om even te informeren naar een initiatie of andere mogelijkheden om te starten met golf.

Initiatie

De Koninklijke Limburg Golf Club neemt niet deel aan Start to Golf.

Wens je golf te ontdekken tijdens een initiatie op de Koninklijke Limburg Golf Club? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

De Koninklijke Limburg Golf Club biedt geen startpakketten.

Terug naar boven