Kempense Golf Club

In de gemeente Mol, in hartje Kempen, telt de Kempense Golf Club een volwaardige 18 holes baan in een oase van rust, tussen maar liefst 24.000 bomen en planten.

Het parcours wordt gedomineerd door indrukwekkende waterhindernissen waardoor de baan eerder technisch dan vermoeiend is. Zowel de ervaren speler als de beginnende golfer zal zich er ongetwijfeld onmiddellijk thuis voelen. Dankzij de Kempische zandgronden is het terrein haast het hele jaar door bespeelbaar op zomergreens.

De Kempense Golf Club werd in 2012 overgenomen door de familie Van Baelen, die de club omtoverde tot een bruisend golfcentrum, bestaande uit een sociaal clubleven met uitgebreide horeca voorzieningen en een ultramodern overdekt opleidingscentrum met verlichting. Zo kan je ook na een drukke werkdag of tijdens de donkere wintermaanden een balletje slaan.

Ben je benieuwd of de golfsport iets voor jou is? Informeer dan snel naar het Golf Stappenplan: een speciaal lespakket voor beginners, waarbij je snel en en tegen een zeer aantrekkelijke prijs de basistechnieken van de golfsport leert in een ontspannen en gezellige ambiance. Onder deskundige begeleiding kan je op deze manier het basis diploma voor golfers behalen.

Initiatie

Wens je golf te ontdekken tijdens een initiatie bij de Kempense Golf Club? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Naargelang jouw wensen worden er initiaties op maat gemaakt. Het onthaal en de pro's staan klaar om jou te ontvangen. Voor meer informatie kan je mailen naar jasmien.vanbaelen@kempensegolf.be.

Startpakket

Golf Stappenplan:

  • 6 groepslessen o.l.v. PGA pro
  • uitgebreide theorieles met examen
  • praktisch golfexamen onder professionele begeleiding
  • materiaal en ballen gratis ter beschikking gedurende het Stappenplan
  • gratis basic lidmaatschap gedurende de lesperiode van 3 maanden: onbeperkt toegang tot driving range, putting en chipping course
  • inclusief Startpas federatie (verzekering)
  • € 295€ per persoon

Voor meer informatie kan je mailen naar jasmien.vanbaelen@kempensegolf.be

Terug naar boven