Kempense Golf Club

In de gemeente Mol, in hartje Kempen, telt de Kempense Golf Club een volwaardige 18 holes parkbaan in een oase van rust, tussen maar liefst 24.000 bomen en planten.

Er zijn niet veel sporten die je zo lang kunt beoefen als golf en waarmee je op elke leeftijd nog kunt beginnen. Bij golf ben je nooit te oud om te leren. Een plaats waar dat prima kan is op de Kempense Golf Club in Mol-Rauw. Toen de club vijf jaar geleden werd overgenomen door de familie Van Baelen lag er weliswaar een mooie golfbaan, maar waren de faciliteiten om te leren golfen eerder beperkt. Vandaag de dag is de Kempense Golf Club omgetoverd tot een bruisend golfcentrum met een levendig clubhuis met uitgebreide horeca voorzieningen én een ultramodern overdekt opleidingscentrum waar in alle jaargetijden gespeeld en geoefend kan worden.

Ben je benieuwd of de golfsport ook iets voor jou is? Informeer dan snel naar de Kempense Golf School (het vroegere International Golf Training Center) én haar Golf Stappenplan. Deze golfschool focust zich volledig op de startende golfer, rekening houdend met alle leeftijden. Zowel de jongste jeugdspelers als mensen die van hun pensioen willen genieten, vinden een aangepast programma binnen de Kempense Golf School. Met het Golf Stappenplan leer je bovendien in 3 maanden zelfstandig op de golfbaan te spelen, en dit op een ontspannen, amusante en financieel aantrekkelijke manier. Onder deskundige begeleiding kan je via deze weg het basis diploma voor golfers behalen.

Al het noodzakelijke materiaal krijg je gedurende het Golf Stappenplan gratis ter beschikking. Bovendien mag je gedurende de lesperiode onbeperkt en gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten, zodat je het golfspel op je eigen tempo kan ontdekken.

Voeg daarbij dat je op de Kempense Golf Club in een inspirerende omgeving en op een hartelijke manier ontvangen wordt, dan zou niets je mogen tegenhouden om met golf te beginnen.

Heb je na het Golf Stappenplan de golfmicrobe volledig te pakken? Dan biedt de Kempense Golf School de keuze uit twee verschillende goedkope lidmaatschappen, van waaruit je naadloos kan doorschuiven naar de Kempense Golf Club, een actieve club in volle groei met een goed georganiseerd clubleven en uitstekende faciliteiten.

Initiatie

De Kempense Golf neemt deel aan de Start to Golf-dag op paasmaandag 22 april 2019. Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. De online inschrijvingen via deze site zijn afgesloten, maar je kan rechtstreeks contact opnemen met de club of gewoon langskomen de dag zelf.

Wens je op een ander moment golf te ontdekken tijdens een initiatie bij de Kempense Golf Club? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info of op de clubwebsite: http://www.kempensegolf.be/golfschool/golfinitiati....

Naargelang jouw wensen worden er initiaties op maat gemaakt. Het onthaal en de pro's staan klaar om jou te ontvangen. Voor meer informatie kan je mailen naar info@kempensegolf.be.

Startpakket

Golf Stappenplan:

  • 6 groepslessen o.l.v. PGA pro
  • uitgebreide theorieles met examen
  • praktisch golfexamen onder professionele begeleiding
  • materiaal en ballen gratis ter beschikking tijdens het lespakket
  • gratis basic lidmaatschap gedurende de lesperiode van 3 maanden: onbeperkt toegang tot driving range, putting en chipping course
  • inclusief Startpas federatie (verzekering)
  • € 295€ per persoon

Meer info op de clubwebsite: http://www.kempensegolf.be/golfschool/start-to-gol....

Terug naar boven