International Golf Training Center

Het International Golf Training Center maakt deel uit van de Kempense Golf Club en is nu gekend onder de naam Kempense Golf School.

De Kempense Golf School focust zich volledig op de startende golfer, rekening houdend met alle leeftijden. Zowel de jongste jeugdspelers als mensen die van hun pensioen willen genieten, vinden een aangepast programma binnen de Kempense Golf School. Met het Golf Stappenplan leer je in 3 maanden golfen, en dit op een ontspannen en financieel aantrekkelijke manier.

Heb je na het Golf Stappenplan de golfmicrobe volledig te pakken? Dan biedt de Kempense Golf School de keuze uit twee verschillende lidmaatschappen, van waaruit je naadloos en op elk moment kan doorschuiven naar de Kempense Golf Club, een actieve club in volle groei met een goed georganiseerd clubleven en uitstekende faciliteiten.

Initiatie

IGTC neemt onder de naam van de Kempense Golf deel aan de Start to Golf-dag op paasmaandag 22 april 2019. Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. Inschrijven kan online op deze site via de groene knop van de Kempense Golf.

Wens je op een ander moment golf te ontdekken tijdens een initiatie bij IGTC/Kempense Golf? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info of op de clubwebsite: http://www.kempensegolf.be/golfschool/golfinitiati....

Startpakket

Golf Stappenplan:

  • 6 groepslessen o.l.v. PGA pro
  • uitgebreide theorieles met examen
  • praktisch golfexamen onder professionele begeleiding
  • materiaal en ballen gratis ter beschikking gedurende het Stappenplan
  • gratis basic lidmaatschap gedurende de lesperiode van 3 maanden: onbeperkt toegang tot driving range, putting en chipping course
  • inclusief Startpas federatie (verzekering)
  • € 295€ per persoon

Meer info op de clubwebsite: http://www.kempensegolf.be/golfschool/start-to-gol....


Terug naar boven