International Golf Training Center

Het International Golf Training Center maakt deel uit van de Kempense Golf Club en is nu gekend onder de naam Kempense Golf School.

De Kempense Golf School focust zich volledig op de startende golfer, rekening houdend met alle leeftijden. Zowel de jongste jeugdspelers als mensen die van hun pensioen willen genieten, vinden een aangepast programma binnen de Kempense Golf School. Met het Golf Stappenplan leer je in 3 maanden golfen, en dit op een ontspannen en financieel aantrekkelijke manier.

Heb je na het Golf Stappenplan de golfmicrobe volledig te pakken? Dan biedt de Kempense Golf School de keuze uit twee verschillende lidmaatschappen, van waaruit je naadloos en op elk moment kan doorschuiven naar de Kempense Golf Club, een actieve club in volle groei met een goed georganiseerd clubleven en uitstekende faciliteiten.

Initiatie

Wens je golf te ontdekken tijdens een initiatie bij IGTC? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info (info@kempensegolf.be) of via de clubwebsite: http://www.kempensegolf.be/golfschool/.

Terug naar boven