Golfschool Gent

Golfschool Gent in Drongen is ontstaan vanuit het idee om de golfsport in Gent en omgeving te promoten en te democratiseren. De ruime driving range en een 9 holes Compact Course bieden de ideale oefengelegenheid voor startende golfers of spelers die hun techniek willen trainen.

Golfschool Gent wil het beoefenen van de golfsport bevorderen door het organiseren van individuele en groepslessen. Je kan er uiteraard je golfvaardigheidsbewijs (GVB) behalen en via de organisatie van wedstrijden heb je op de club ook de gelegenheid om je handicap te verbeteren.

De driving range is deels overdekt en voorzien van afstandsbepalingen en doelen om naar te richten. Tel daarbij de putting green en de chipping zone en je hebt alles wat je nodig hebt om te leren golfen. De club organiseert regelmatig kennismakingsinitiaties en biedt verschillende formules om in groep een golfinitiatie te volgen.

Initiatie

Golfschool Gent neemt deel aan de Start to Golf-dag op paasmaandag 22 april 2019. Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. De online inschrijvingen via deze site zijn afgesloten, maar je kan rechtstreeks contact opnemen met de club of gewoon langskomen de dag zelf.

De club organiseert ook maandelijks initiaties op zondag om 10u. Bekijk hier de data voor 2019: http://www.golfschool-gent.be/initiaties.

Wens je op een ander moment golf te ontdekken tijdens een initiatie bij Golfschool Gent? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Introductiepakket:

  • Dit éénmalig introductiepakket aan € 125 geeft je de gelegenheid om kennis te maken met de golfsport, inclusief:
    - 4 weken lidmaatschap
    - privé-golfinitiatie: 3 x half uur les met pro met o.a. leren ballen slaan, putten en chippen
    Voor het gebruik van de driving ballen en het bijhorend golfmateriaal wordt een extra van € 25 aangerekend (aftrekbaar bij ‘full’ lidmaatschap). Dit pakket start vanaf de eerste les.

Meer info op de clubwebsite: www.golfschool-gent.be/introductiepakket.

Terug naar boven