Golfschool Gent

Golfschool Gent in Drongen is ontstaan vanuit het idee om de golfsport in Gent en omgeving te promoten en te democratiseren. De ruime driving range en een 9 holes Compact Course bieden de ideale oefengelegenheid voor startende golfers of spelers die hun techniek willen trainen.

Golfschool Gent wil het beoefenen van de golfsport bevorderen door het organiseren van individuele en groepslessen. Je kan er uiteraard je golfvaardigheidsbewijs (GVB) behalen en via de organisatie van wedstrijden heb je op de club ook de gelegenheid om je handicap te verbeteren.

De driving range is deels overdekt en voorzien van afstandsbepalingen en doelen om naar te richten. Tel daarbij de putting green en de chipping zone en je hebt alles wat je nodig hebt om te leren golfen. De club organiseert regelmatig kennismakingsinitiaties en biedt verschillende formules om in groep een golfinitiatie te volgen.

Initiatie

Wens je golf te ontdekken tijdens een initiatie bij Golfschool Gent? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

De club organiseert maandelijks initiaties op zondag van 10u tot 11u30. Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met het secretariaat via 09 216 28 48.

Startpakket

Introductiepakket:

  • 3 privélessen van 30 min. bij één van de PGA lesgevers
  • verspreid over 1 maand
  • vrij gebruik van het aangeboden materiaal (clubs, golfballen)
  • vrij gebruik van de driving range, putting- en chipping green
  • driving range ballen inbegrepen
  • € 125 per persoon
Terug naar boven