Golf Practice Sint-Genesius Rode

Aan de rand van het Zoniënwoud, tussen Brussel en Waterloo, ligt in een groene omgeving met sparrenbomen de oefeninfrastructuur van Golf Practice Sint-Genesius-Rode.

De driving range biedt 31 afslagplaatsen, waarvan er 9 overdekt zijn en 10 vanop het gras, een putting green, chipping green en een oefenbunker. Eind maart 2019 wordt een korte oefenbaan van 4 holes geopend (afstanden van 100 tot 150 meter vanaf 2 tees).

Beginners kunnen er terecht voor het aanleren van de basistechnieken onder leiding van 2 meertalige lesgevers. Geoefende spelers kunnen er komen trainen en hun techniek bijschaven.

In de leuke houten chalet, ingericht als clubhuis, kan je even op adem komen met een fris glas. Geniet er van de rust en stilte van het grootste bos van België!

Initiatie

Golf Practice Sint-Genesius Rode neemt deel aan de Start to Golf-dag op paasmaandag 22 april 2019. Je kan die dag proeven van golf via een gratis initiatie. De online inschrijvingen via deze site zijn afgesloten, maar je kan rechtstreeks contact opnemen met de club of gewoon langskomen de dag zelf.

Wens je golf te ontdekken op Golf Practice Sint-Genesius Rode? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club.

Startpakket

Golf Practice Sint-Genesius Rode biedt geen startpakketten, maar je kan er als starter wel lessen volgen om toe te werken naar het golfvaardigheidsbewijs. Voor meer info kan je contact opnemen met het secretariaat.

Terug naar boven