Golf Club Witbos

Golf Club Witbos ligt met zijn 13 holes in het Herentalse Noorderwijk, tussen Antwerpen en Hasselt. De club werd in 1965 door Britse militairen opgericht die er destijds gestationeerd waren. Heel wat oude loodsen en betonwegen bleven gespaard en staan nog tussen de huidige holes, zodat je er golft in het originele en Spartaanse kader van een oude legerbasis.

De baan is een interessante combinatie van parkland en enkele bosholes. De waterbassins, en niet in het minst de afslag over een barak op hole 1, vormen verrassende uitdagingen, die deze technische baan anders maakt dan de andere.

Je kan er trouwens een volwaardig 18-holes parcours spelen, doordat je vijf holes een 2de keer speelt. Als beginner kan je er aan de slag op de 3 oefenholes die je toelaten het golfspel te oefenen.

"The Engineers Club" is het clubhuis van Witbos, een uiterst gezellige bar en bistro, waar je na het golfen van een lekker glas kan genieten, maar ook de innerlijke mens kan versterken. Uitstekende kleine gerechten of een gelegenheidsmenu bieden voor ieder wat wils. En heb je wat te vieren? Dan kan je sinds kort ook terecht in de gloednieuwe "Lounge" die plaats biedt voor een feestje tot 100 personen.

Golf Club Witbos, dat is golfen en genieten in een unieke setting!

Initiatie

Golf Club Witbos neemt deel aan de Start to Golf-jeugdopendeurdagen in september tijdens 'Maand van de Sportclub'.

De jeugdopendeurdagen gaan bij Golf Club Witbos door op:

  • zaterdag 9 september 2017

Inschrijven voor een gratis initiatie op deze dag(en) kan via e-mail of telefoon naar de club. Kom met het hele gezin langs en maak kennis met de jeugdwerking binnen deze club!

Wens je op een ander moment golf te ontdekken tijdens een initiatie bij Golf Club Witbos? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Startpakket:

  • 3 maanden
  • 9 golflessen
  • onbeperkt gebruik van de driving range, de chipping- en putting green, oefenbunkers, clubhuis, shop
  • doorgedreven kennismaking met de golfsport o.l.v. een pro of initiator
  • in tussentijd kan je zoveel oefenen als je wil, gebruik makend van de faciliteiten en golfmateriaal van de club
  • groep van min. 4 personen
  • € 190€ per persoon
Terug naar boven