Golf Club Puurs Breendonk

Net voorbij sporthal De Vrijhals en kliminfrastructuur Klimax te Breendonk ligt Golf Club Puurs Breendonk. Een korte, leuke 9 holes baan en ruime, overdekte driving range vormen de ideale infrastructuur om te starten met golf of om je techniek te oefenen.

Het parcours werd aangelegd in een natuurlijk landschap tussen bomen, bosjes en maïsvelden. Smalle doorgangen en 2 waterpartijen maken de holes technisch uitdagend.

De driving range bestaat uit twee verdiepingen en is overdekt en verlicht, zodat je ’s avonds en in alle weersomstandigheden kan gaan trainen. De club organiseert doorheen het jaar regelmatig een opendeurdag waarop je gratis kan kennismaken met de golfsport.

In het clubhuis met brasserie “Bistro 31” kan je terecht voor een hapje en drankje in een ongedwongen sfeer. Proef er beslist een Duvel, die rijpt bij brouwerij Moortgat net om de hoek.

Met de extra sportfaciliteiten zoals tennis-, voetbal-, basketbal- en beachvolleyterreinen en de grote klimhal vlakbij, is Golf Club Puurs Breendonk "the place to be" voor elke sportieveling!

Initiatie

Golf Club Puurs Breendonk neemt elk jaar deel aan de Start to Golf-dag op de laatste dag van de paasvakantie (volgende editie op paasmaandag 22 april 2019). Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. Inschrijven kan online op deze site vanaf 1 maart 2019.

Daarnaast organiseert de club nog een opendeurdag op 25 maart en 20 mei en kan je op deze club kennismaken met golf en de sport leren aan de hand van de wekelijkse golfinitiaties op zaterdagen en zondagen: om familie en vrienden te laten proeven van golf.

Voor meer info kan je contact opnemen met het secretariaat van de club.

Startpakket

Start to Golf-pakket:

  • 5 weken
  • 5 lessen van een golfprofessional
  • materiaal inbegrepen
  • tijdens de lessen zijn de golfballen gratis
  • golf leren alleen of met vrienden
  • de ideale manier om het golfvaardigheidsbewijs (GVB) te behalen
  • € 150 per persoon€

Meer info op de clubwebsite: https://www.golfpuurs.be/bezoekers/start-to-golf/.

Terug naar boven