Golf Club Lanaken

In het Maasland, pal op de Belgisch-Nederlandse grens vlakbij Maastricht, ligt Golf Club Lanaken. Deel uitmakend van "De Maastrichtsche" kun je er maar liefst 36 holes spelen. Een Championship Course PAR 72, een 9 holes baan PAR 35 en een 9 holes baan PAR 27.

De 18 holes baan werd perfect ingebed in het Maasdal en biedt prachtige vergezichten over Nederland en België. Het is één van de zeer weinige banen in Europa die letterlijk grensoverschrijdend is: 12 holes liggen op Nederlands en 6 op Belgisch grondgebied.

Voor wie iets minder tijd heeft, vormen de twee 9 holes banen de ideale oplossing. Starters beginnen op de 9 holes PAR 27 baan, holes van 25 tot 75 meter en stromen daarna door naar hun volgende uitdaging: de prachtige Limburg Course ( PAR 35). Een uitdaging voor elke handicapper die zijn ijzers volledig wilt beheersen.

Wens je te starten met golf en wil je door het aanbod van de diverse banen en het jaarlidmaatschap stapsgewijs een degelijke progressie maken? Dan is Golf Club Lanaken de ideale locatie.

Initiatie

Golf Club Lanaken neemt deel aan de Start to Golf-dag op paasmaandag 22 april 2019. Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. De online inschrijvingen via deze site zijn afgesloten, maar je kan rechtstreeks contact opnemen met de club of gewoon langskomen de dag zelf.

Wens je op een ander moment golf te ontdekken tijdens een initiatie bij Golf Club Lanaken? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Premium Starterspakket:
  • 10 lessen van 1.5 uur
  • groepen van 4 tot 6 personen
  • inclusief 6 maanden speelrecht op beide 9 holes banen
  • golfclubs gratis ter bruikleen bij de receptie
  • € 600€ per persoon
Terug naar boven