Golf & Country Club Oudenaarde

Golf & Country Club Oudenaarde, één van de grootste golfclubs in Vlaanderen, is gelegen in het romantisch glooiende landschap van de Vlaamse Ardennen, te midden van eeuwenoude bomen in het kasteelpark van het imposante Kasteel van Petegem.

De club beschikt over twee prachtige 18 holes banen en voor de minder ervaren spelers zijn er de 4 oefenholes, die elke beginner kunnen bekoren met uitdagende, kortere slagen. Ook voor de meer geoefende speler kan dit een ideaal trainingsparcours zijn.

Oefenen kan op de puttinggreen en de driving range met 14 overdekte afslagplaatsen. Voor je korte slagen kan je terecht op de oefengreen of in de oefenbunker.

Golf Oudenaarde biedt dus vele mogelijkheden om je golfspel te oefenen, wanneer je nog geen terreintoelating hebt, of om je verder te perfectioneren.

Na de ruimte en rust op de baan verwelkomt het statige clubhuis je voor een lichte lunch of snelle hap in de "Kasteel-Bistro" en voor een zakenlunch of gastronomisch diner in het restaurant. Ook voor het organiseren van een event of seminarie ben je in Golf Oudenaarde aan het juiste adres. In de mooie zalen en onthaalruimtes van het kasteel is het vergaderen en feesten met klasse!

Initiatie

Golf & Country Club Oudenaarde neemt deel aan de Start to Golf-dag op paasmaandag 22 april 2019. Die dag kan je gratis proeven van de golfsport.

De online inschrijvingen zijn reeds volzet op deze club, maar je kan contact opnemen met het secretariaat of de dag zelf een bezoekje brengen!

De club organiseert daarnaast regelmatig kennismakingsmomenten. Het programma loopt over 3 vrijdagavonden of zaterdagvoormiddagen, waarbij je uitleg krijgt over wat golf inhoudt, wat de regels zijn en je leert er de basisslagen kennen. Tijdens deze 3 sessies volg je telkens 2u golfles bij een professionele golfleraar. Inschrijven kan bij het secretariaat van de club.

Wens je op een ander moment golf te ontdekken tijdens een initiatie bij Golf Oudenaarde? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Proeflidmaatschap:

  • 6 lessen van 1 u met een golfprofessional
  • verspreid over 3 maanden
  • ongelimiteerd gebruik van de oefenaccomodaties
  • toegang tot de 4 oefenholes (na toelating pro)
  • gebruik oefenmateriaal (mits kleine vergoeding)
  • mogelijkheid tot behalen golfvaardigheidsbewijs (GVB)
  • inschrijfmogelijkheden tot wekelijkse groepslessen (op zaterdag)
  • gebruik infrastructuur club
  • € 620 per persoon (incl. startpas)
Terug naar boven