Golf & Country Club De Palingbeek

Op Golf & Country Club De Palingbeek vlakbij Ieper speel je op het vroegere slagveld van WO I. Een prachtige open parkbaan van 18 holes gidst je langs verscheidene oorlogsrestanten en het voormalig kasteel van Voormezele.

De goed doordachte lay-out van de golfbaan maakt uitstekend gebruik van het natuurlijk terrein, met name de vallei centraal in de baan en de vele heuvelachtige holes. Het is een baan waar goed spel wordt beloond, maar waar een occasioneel slecht shot niet pijnlijk wordt afgestraft. Kortom, een ideale plaats zowel voor clubleden als greenfee spelers.

Daarnaast beschikt De Palingbeek ook over mooie oefenfaciliteiten met overdekte en verlichte afslagmatten, een afzonderlijke pitching- en putting green en 4 oefenholes die ideaal geschikt zijn voor beginners of om je kort spel goed aan te scherpen.

Het clubhuis, dat gebouwd werd op de plaats waar ooit de stallen van het vroegere, majestueuze kasteel stonden, is luchtig en ruim en straalt een vriendelijke gezelligheid uit. Op het mooie terras kom je tot rust met de schitterende vergezichten over het Vlaamse heuvelland. Je kan er proeven van een uitstekende keuken en dito wijnkelder. Met andere woorden, niets houdt je nog tegen voor een rondje golf, geschiedenis en genieten!

Initiatie

Golf & Country Club De Palingbeek neemt deel aan de Start to Golf-dag op de laatste dag van de paasvakantie (volgende editie op paasmaandag 22 april 2019). Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. Inschrijven kan online op deze site vanaf 1 maart 2019.

De club organiseert ook op verschillende tijdstippen doorheen het jaar een aantal gratis golfinitiaties. Voor 2018 zijn deze voorzien op de volgende data:

  • Zondag 13 mei 2018: om 14u en 15u
  • Zondag 10 juni 2018: om 14u en 15u
  • Zondag 22 juli 2018: Golfer invites Non Golfer
  • Zondag 16 september 2018: om 14u en 15u

Duurtijd initiatie = 2 uur, uitleg van korte en lange slagen + terreinverkenning met wedstrijdsimulatie - Uitleg rules - Infomap - Drankje. Deelname prijs 15 € per persoon, dit wordt in mindering gebracht bij het afsluiten van een proefabonnement.

Meer info clubwebsite: http://golfpalingbeek.be/nl/bezoekers/192/start-to....

Wens je op een ander moment golf te ontdekken tijdens een initiatie bij Golf & Country Club De Palingbeek? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Proefabonnement:

Je wil de golfsport leren kennen en bent nog geen lid geweest, dan is het proefabonnement uitermate geschikt om jou te laten kennismaken met de golfsport en G&CC de Palingbeek. Je kan gedurende 3 tot 8 maanden proeven van het clubleven en jouw eerste golflessen boeken bij onze Pro's. Heb je nadien de smaak te pakken, dan kan je instappen op het introductiemembership aan een zeer democratisch tarief. We verwelkomen je graag in onze warme club!

De prijs voor een proefabonnement is 150€ + 25€ federale bijdrage.

Voor meer info hieromtrent kan je steeds contact opnemen met het secretariaat.

Terug naar boven