Golf & Business Club Kampenhout

Golf & Business Club Kampenhout biedt een fraai aangelegd 18 holes parcours rond een oud park in Engelse stijl, op amper 20 km van Brussel.

De één kilometer lange dreef met oude, gracieuze platanen die je bij het binnenkomen oprijdt, laat meteen zien waar Kampenhout voor staat. Een prachtig domein langs het Kasteel van Wilder, oorspronkelijk een middeleeuws hof, met een echte parkbaan naar Engels model.

De baan verplicht je om lang en recht te spelen om de vele bunkers en indrukwekkende waterplassen te vermijden. Op de roughs staan mooie zeldzame bomen, welke uitdagingen toevoegen aan het terrein. Daarnaast beschikt de club ook over diverse oefenfaciliteiten zoals een drietal practice holes, een overdekte en verlichte driving range, een chipping- en putting green en een oefenbunker.

Voor of na je partij kan je terecht in het sfeervolle clubhuis, dat werd ondergebracht in een oude boerderij. Met zicht op het terrein geniet je van een drankje of uitgebreid menu, en dat in een gezellig sportieve ambiance.

Initiatie

Golf & Business Club Kampenhout neemt deel aan de Start to Golf-dag op paasmaandag 22 april 2019. Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. De online inschrijvingen via deze site zijn afgesloten, maar je kan rechtstreeks contact opnemen met de club of gewoon langskomen de dag zelf.

Ook op andere tijdstippen kan je een initiatie volgen op deze club. Hiervoor kan je telefonisch contact opnemen op het nummer 016 65 12 16.

Startpakket

Starterspakket:

  • 12 maanden toegang tot de driving range, putting- en chippinggreen en 3 practice holes
  • x aantal lessen, vast te leggen bij de golfpro's
  • lidmaatschap van de club (incl. federatiekaart KBGF - Golf Vlaanderen met verzekering)
  • gratis gebruik van clubs (ijzers, putter ...)
  • voorbereiding en afname van het examen tot het bekomen van het golfvaardigheidsbewijs (GVB)
  • deelname aan de info-avond en de minicompetities
  • na behalen van het GVB kan je gratis spelen op het terrein tot het einde van je starterspakket
  • € 600€ per persoon + supplement op basis van het aantal gekozen lessen

Meer info op de clubwebsite: http://www.golfclubkampenhout.be/starten_met_golf/.

Terug naar boven