Flanders Nippon Golf & Business Club

Flanders Nippon Golf & Business Club biedt een mooie 18 holes baan met daarnaast een Academy Course van 9 holes, op slechts 5 minuten van het stadscentrum van Hasselt.

Het schitterend aangelegde hoofdparcours slingert zijn fairways over de vlakte rond de Demer en vele waterplassen met een streekgebonden flora. Dit weelderige landschap legt je een technisch zeer exact spel op. Toch verlaat zowel de goede als minder ervaren speler de baan met de glimlach op de lippen, wat meteen het aantrekkelijk karakter van deze parkbaan typeert.

Daarnaast is er het uitdagende Hasselt Golf Academy Course, dat toegankelijk is voor iedereen en waarvoor geen golfvaardigheidsbewijs vereist is. Deze baan is een ideale springplank voor startende golfers die willen evolueren naar het Championship Course of voor de allerkleinsten, die kunnen spelen vanaf de Kids tees.

De Hasselt Golf Academy (HGA) begeleidt je bij je eerste stappen in de golfsport. Deze heeft als doelstelling de startende golfers kwalitatief te begeleiden op weg naar de 18 holes golfbaan.

Om dit doel te bereiken, wordt er gewerkt met een ambitieus en aantrekkelijk stappenplan, bestaande uit een initiatie en starterspakket.

Initiatie

Flanders Nippon Golf & Business Club neemt deel aan de Start to Golf-dag op paasmaandag 22 april 2019. Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. De online inschrijvingen via deze site zijn afgesloten, maar je kan rechtstreeks contact opnemen met de club of gewoon langskomen de dag zelf.

Wens je op een ander moment golf te ontdekken tijdens een initiatie bij Flanders Nippon Golf? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

HGA starterspakket:

  • 3 maanden lidmaatschap bij de Hasselt Golf Academy
  • 10 u golfles in groep van min. 4 en max. 6 personen
  • mogelijkheid tot deelname aan de begeleide activiteiten door de Hasselt Golf Academy
  • toegang tot de driving range, de putting green, de chipping green en het Academy Course (9 holes)
  • gratis golfballen op de driving range
  • een putter en een ijzer 7 club
  • 1 theorieles "Kennismaking met de golfregels"
  • deelname aan de "Starter of the Year"-wedstrijd
  • € 385€ per persoon + kostprijs federatiekaart

Meer info op de clubwebsite: http://www.flandersnippongolf.be/tarieven.

Terug naar boven