E.C.P.G. Zwijnaarde

Op een boogscheut van Gent in het unieke en historisch kader van het Kasteel van Zwijnaarde biedt Executive Club Private Golf Zwijnaarde een Executive Course van 9 PAR 3 holes.

Met dit golfconcept van 9 compacte holes beleef je in een minimum van tijd een maximum aan fun en ontspanning. Ideaal voor wie weinig tijd heeft of gehaast is tussen twee business meetings door.

Een aantal waterpartijen en mooie begroeiing typeren deze parkbaan. Door de smallere holes en strategisch geplaatste bunkers, vormt deze baan een uitdaging voor zowel gevorderde als minder ervaren spelers.

Het oude koetshuis van het kasteel is fraai gerestaureerd en doet dienst als sfeervol clubhuis, waar je gezellig kan nagenieten van de golfronde. Over de middag geniet je er van een lekkere lunch in het à la carte restaurant.

Initiatie

Golf Zwijnaarde neemt deel aan de jaarlijkse Start to Golf-dag op paasmaandag 22 april 2019. Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. De online inschrijvingen via deze site zijn afgesloten, maar je kan rechtstreeks contact opnemen met de club of gewoon langskomen de dag zelf.

Wens je op een ander moment golf te ontdekken tijdens een initiatie bij Golf Zwijnaarde? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Startpakket:

  • 4 weken
  • 4 golflessen van elk 30 min
  • in groep
  • € 125€ per persoon
Terug naar boven