Dragon Golf

Dragon Golf te Bornem, in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent, is gelegen naast het sport- en recreatiedomein Het Breeven in een oase van groen en rust. De club met een parcours van 6 holes, is als golfschool de perfecte plaats om te starten met golf of voor het verbeteren van je korte spel.

Dragon Golf beschikt over een leuk Compact Course met 6 holes PAR 3. Talrijke waterhindernissen maken het parcours boeiend en minder makkelijk te spelen dan je zou verwachten.

Een putting en chipping green bieden de nodige ruimte om het korte spel onder de knie te krijgen. De mooie practice, grotendeels overdekt en voorzien van target greens, vervolledigt de kwaliteitsvolle trainingsinfrastructuur.

De pro's zijn voor jou beschikbaar om je de eerste stappen in de golfwereld te laten zetten of om je huidige prestaties op een hoger niveau te brengen. Je kan zowel in groep als individueel begeleid worden. Ook voor de dames en senioren zijn er groepslessen op maat voorzien.

Initiatie

Dragon Golf neemt deel aan de Start to Golf-dag op paasmaandag 22 april 2019. Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. De online inschrijvingen via deze site zijn afgesloten, maar je kan rechtstreeks contact opnemen met de club of gewoon langskomen de dag zelf.

Wens je op een ander moment golf te ontdekken tijdens een initiatie bij Dragon Golf? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Golf Start:

  • 4 weken
  • 4 golflessen
  • gratis gebruik van het golfmateriaal
  • € 49€ per persoon

Meer info op de clubwebsite: http://www.dragongolf.be/index.html

Terug naar boven