Brabantse Golf

De Brabantse Golf, aan de rand van het prachtige Floordambos, biedt een leuke en gevarieerde 18-holes baan op slechts enkele kilometers van het Brusselse stadscentrum. De club is zeer vlot bereikbaar via de Brusselse Ring, de E19 Brussel-Antwerpen of via de Haachtsesteenweg.

De Brabantse Golf Academie (BGA) heeft tot doel beginnende golfers op een zeer voordelige manier zo goed mogelijk te begeleiden in het begin van hun golfcarrière. Dit gebeurt voor iedereen op een aangepaste manier, afgestemd op persoonlijke noden en behoeften. We streven ernaar om kandidaat golfers zo vlug mogelijk in staat te stellen om op een officiële golfbaan te spelen en te laten genieten van de gezelligheid, het competitieve en sociale karakter van deze geweldige sport.

Voor de ervaren golfers biedt de Brabantse Golf tal van mogelijkheden, zowel recreatief als competitief. Zo zijn er in het weekend meestal twee tornooien en kan iedereen, in de zomer, vrij deelnemen op woensdagavond aan een 9-holes competitie.

Genieten van een heerlijk glas of een lekkere maaltijd kan in het stijlvolle clubhuis met bar, restaurant en grote, zonovergoten terrassen met zicht op de golfbaan. In de drie vergader- en feestzalen, allen uitgerust met modern audiovisueel materiaal en wifi, kan je terecht voor vergaderingen en events allerhande. Het prachtige kasteeldecor maakt dit plaatje compleet.

De club biedt zowel voltijdse als weekabonnementen aan en, voor golfers die elders al een home club hebben, bestaat er tevens een country lidmaatschap. Senioren, ladies en men vinden uiteraard hun gading in de wekelijkse tornooien op respectievelijk dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ook de junioren (tot 21 jaar) krijgen veel aandacht. Zo kunnen zij deelnemen aan gratis lessen op woensdagnamiddag terwijl, tijdens de schoolvakanties, meerdaagse golfstages worden aangeboden. Ook in 2020 behaalde de Brabantse Golf het Birdie-kwaliteitslabel als kindvriendelijke club in het kader van het Golf Vlaanderen Jeugdsportfonds.


Initiatie

De Brabantse Golf neemt deel aan de Start to Golf-dag op zondag 19 april 2020. Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. De online inschrijvingen via deze site starten op 1 maart.

De club organiseert zelf nog een bijkomende opendeurdag met gratis golfinitiaties op zondag 17 mei 2020. Voor alle informatie hierover alsook over initiaties op maat, bijvoorbeeld als teambuilding-event, of over het gebruik van de vergaderinfrastructuur kan je terecht op het secretariaat of de website van de club.

Startpakket

BGA-startpakketten:

  • Smaakmaker: 1 maand - € 160 individueel of € 250 per koppel
    • Inbegrepen zijn o.a. het gebruik van 3 clubs, individuele lessen, gratis lesballen en extra oefenballen, 1 maand toegang tot de volledige oefeninfrastructuur met verlichte driving range, clubhuis en kleedkamers.
  • Starter: 6 maanden - tarief afhankelijk van leeftijdsgroep, vanaf € 235
    • Inbegrepen zijn o.a. huur van golfclubs en -tas, individuele en groepslessen, theoretische les over golfregels en -etiquette, gratis lesballen en extra oefenballen, 6 maand toegang tot de volledige oefeninfrastructuur met verlichte driving range, clubhuis en kleedkamers.
  • Stagiair: 12 maanden - tarief afhankelijk van leeftijdsgroep, vanaf € 285
    • Inbegrepen zijn o.a. een halve set golfclubs met golftas, individuele en groepslessen, theoretische les over golfregels en -etiquette, gratis lesballen en extra oefenballen, 12 maand toegang tot de volledige oefeninfrastructuur met verlichte driving range, clubhuis en kleedkamers.

Meer info op de clubwebsite https://www.brabantsegolf.be/.

Terug naar boven