Brabantse Golf

De Brabantse Golf, aan de rand van het prachtige Floordambos, biedt een leuke en gevarieerde 18-holes baan op slechts enkele kilometers van het Brusselse stadscentrum. De club is zeer vlot bereikbaar via de RO (Ring) en de E19 (Brussel-Antwerpen) of via de Haachtsesteenweg.

Met de Brabantse Golf Academie heeft de club tot doel beginnende golfers, op een zeer voordelige manier, zo goed mogelijk te begeleiden in de aanvangsperiode van hun golfspel. Dit dient voor iedereen op een aangepaste manier te gebeuren, eigen aan de persoonlijke noden en behoeften. Het hoofddoel hierbij is om de kandidaat golfer zo vlug mogelijk in staat te stellen om op een officiële golfbaan te spelen.

Voor de ervaren golfers biedt de Brabantse Golf tal van mogelijkheden, zowel op recreatief als op competitief vlak. Zo zijn er elk weekend twee tornooien en kan iedereen, in de zomer, vrij deelnemen op woensdagavond aan een lucratieve 9-holes competitie met BBQ achteraf.

Er zijn voltijdse of weekabonnementen verkrijgbaar en, voor golfers die elders al een home club hebben, bestaat er tevens een country lidmaatschap. Senioren, ladies en men vinden uiteraard hun gading in de wekelijkse tornooien op respectievelijk dinsdag, donderdag en vrijdag.

Initiatie

De Brabantse Golf neemt deel aan de Start to Golf-jeugdopendeurdagen in september tijdens 'Maand van de Sportclub'.

De jeugdopendeurdagen gaan bij de Brabantse Golf door op:

  • zondag 10 september

Inschrijven voor een gratis initiatie op deze dag(en) kan via e-mail of telefoon naar de club. Kom met het hele gezin langs en maak kennis met de jeugdwerking binnen deze club!

Ook op andere tijdstippen kan je starten met golf! In de Brabantse Golf Academie krijg je van de golfprofessionals individuele en groepslessen volgens een bepaald schema. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het secretariaat.

Startpakket

Starterspakketten: zie ook www.brabantsegolf.be

  • Smaakmaker: 1 maand - €€ 150 individueel of € € 240 per koppel
  • Starter: 6 maanden - tarief afhankelijk van leeftijdsgroep (zie website)
  • Stagiair: 12 maanden – tarief afhankelijk van leeftijdsgroep (zie website)
Terug naar boven