Bossenstein Golf & Polo Club

In de schaduw van het machtige kasteel van Bossenstein biedt Bossenstein Golf & Polo Club een prachtige golfbaan met 27 holes.

Bossenstein beschikt over een 18 holes Championship Course en 9 holes Executive Course. Talrijke en grote watervlakten zijn op strategische wijze geïntegreerd in de lay-out van deze Amerikaans aandoende golfbaan, die een uitdaging vormt voor golfers van alle niveaus.

De fairways kunnen redelijk breed zijn, maar door de slimme aanleg is het wel opletten bij elke slag. Het uitzicht op het majestueuze waterkasteel krijg je er zomaar gratis bij!

Voor een snelle zakenlunch, een romantisch diner of glaasje van de vriendschap ben je welkom in het sfeervolle clubhuis, gebouwd in Engelse stijl. Daarnaast herbergt Bossenstein Golf & Polo Club ook 16 luxe hotelkamers, voorzien van alle hedendaags comfort, met uitgebreid ontbijt in de mooie wintertuin. Perfect voor een heerlijk golfweekendje weg!

Initiatie

Bossenstein Golf & Polo Club neemt in 2019 niet deel aan de Start to Golf-dag.

Wens je golf te ontdekken tijdens een initiatie op Bossenstein Golf & Polo Club? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Startpakket:

  • 6 weken
  • 6 x 30 min privéles met een PGA golfprofessional
  • inclusief practiceballen
  • golfclubs ter beschikking
  • in die periode onbeperkt gebruik van de oefenfaciliteiten
  • € 180€ per persoon

Meer info op de clubwebsite: http://www.bossenstein.be/golf-2/golf-2-2.

Terug naar boven