ATGolf Vlaanderen

ATGolf Vlaanderen, gelegen in het mooie decor van de Limburgse Kempen, beschikt over een driving range en andere oefenfaciliteiten.

De golfclub profileert zich eerder als ‘virtuele’ golfclub waarbij je op een voordelige manier kan beschikken over de geldige golflicentie en federatiekaart. Hierdoor kan je ook op green fee basis andere golfbanen ontdekken. ATGolf verzorgt je volledige handicap-administratie gedurende het golfjaar en organiseert tal van golfactiviteiten en wedstrijden buitenhuis.

De oefenfaciliteiten zijn toegankelijk voor iedereen, mits betaling van de oefenballen. Indien je niet beschikt over eigen golfmateriaal, kan je deze steeds gratis ter plaatse uitlenen. Er kunnen ook golflessen geboekt worden bij de golfpro.

Train op de home club te Tessenderlo op je perfecte swing en geniet achteraf van een heerlijk ijsje in het ijssalon aan het clubhuis!

Initiatie

ATGolf Vlaanderen neemt deel aan de Start to Golf-dag op paasmaandag 22 april 2019. Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. De online inschrijvingen via deze site zijn afgesloten, maar je kan rechtstreeks contact opnemen met de club of gewoon langskomen de dag zelf.

Wens je op een ander moment golf te ontdekken tijdens een initiatie op ATGolf? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Individueel startpakket:

  • 4 lessen van 60 min.
  • individuele lessen
  • € 199€ per persoon

Meer info op de clubwebsite: http://www.atgolf.be/index.php?option=com_content&....

Terug naar boven