ATGolf Vlaanderen

ATGolf Vlaanderen, gelegen in het mooie decor van de Limburgse Kempen, beschikt over een driving range en andere oefenfaciliteiten.

De golfclub profileert zich eerder als ‘virtuele’ golfclub waarbij je op een voordelige manier kan beschikken over de geldige golflicentie en federatiekaart. Hierdoor kan je ook op green fee basis andere golfbanen ontdekken. ATGolf verzorgt je volledige handicap-administratie gedurende het golfjaar en organiseert tal van golfactiviteiten en wedstrijden buitenhuis.

De oefenfaciliteiten zijn toegankelijk voor iedereen, mits betaling van de oefenballen. Indien je niet beschikt over eigen golfmateriaal, kan je deze steeds gratis ter plaatse uitlenen. Er kunnen ook golflessen geboekt worden bij de golfpro.

Train op de home club te Tessenderlo op je perfecte swing en geniet achteraf van een heerlijk ijsje in het ijssalon aan het clubhuis!

Initiatie

Wens je golf te ontdekken tijdens een initiatie op ATGolf? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Individueel startpakket:

  • 5 lessen van 60 min.
  • individuele lessen
  • € 200€ per persoon
Terug naar boven