Antwerp Golf School

Antwerp Golf School bevindt zich in de rustige omgeving van de Groenenhoek te Aartselaar en is reeds meer dan 25 jaar een vaste waarde in golfopleidingen en golfinitiaties.

AGS biedt verschillende formules aan, individueel of in groep tegen een betaalbaar tarief. De ervaren golfprofessionals staan je bij met coaching in het Nederlands, Frans of Engels.

De club heeft zich gespecialiseerd in startende golfers en richt zich tevens tot alle leeftijdsgroepen, met een speciaal programma voor junioren en de allerkleinsten.
Met startpakketten, vervolglessen, themalessen in groep of individuele lessen biedt AGS golf à la carte tegen een betaalbare prijs.

AGS beschikt over een oefenterrein met 6 holes, ideaal om als starter snel op het terrein te kunnen gaan. Hier kan je als startende golfer op je eigen tempo oefenen voor het behalen van het golfvaardigheidsbewijs. Samen kunnen spelen met andere starters is de belangrijkste troef van AGS, zo geniet je meteen vanaf slag 1 van het golfspel.

Dit terrein biedt ook voor de gevorderde speler enkele leuke uitdagingen. Daarnaast organiseert AGS ook wedstrijden op diverse 18-holes banen op weekdagen en in het weekend.

Initiatie

Antwerp Golf School neemt deel aan de Start to Golf-dag op paasmaandag 22 april 2019. Die dag kan je gratis proeven van de golfsport. De online inschrijvingen via deze site zijn afgesloten, maar je kan rechtstreeks contact opnemen met de club of gewoon langskomen de dag zelf.

De club organiseert ook regelmatig extra opendeurdagen. Meer info op de clubwebsite: http://www.ags.be.

Startpakket

Startpakket “all-in”:

  • 5 lessen van 90 minuten
  • 5 weken
  • Les in groepjes van 4 tot 8 personen
  • Alle basistechnieken golf worden behandeld
  • Gratis gebruik van ballen en materiaal gedurende deze 5 weken
  • 5 weken ledenvoordeel
  • € 150 €per persoon

http://www.ags.be/bezoekers/leren-golfen/golflessen-in-groep/

Individuele lessen:

Je kan op AGS ook individuele lessen nemen bij één van de golfprofessionals voor een persoonlijke begeleiding. Daarnaast organiseren de golfpro'’s regelmatig themalessen of groepssessies van 2 uur voor een diepgaande coaching tegen groepstarieven. Golf à la carte...

http://www.ags.be/bezoekers/leren-golfen/individuele-lessen/

Jeugd:

Speciaal voor kids jonger dan 8 jaar biedt AGS kidsgolf of pré-golf. Onder begeleiding van een echte pro maak je al spelend kennis met de golfsport. Zo leer je hoe je je club moet vasthouden, de bal weg kunt slaan, een putting kampioen kan worden en zelfs hoe je de bal weer uit de zandbak (bunker) of de bosjes kan halen. Prijs per les is € 15.

http://www.ags.be/leden/jeugd/pre-golf/

Voor kinderen vanaf 8 jaar is er het junior startpakket. In 3 lessen leer je verschillende vaardigheden aan zoals swingen, putten, chippen, … Bovendien krijgen juniors gratis les op woensdagnamiddag en zaterdagmiddag. Er is ook een competitieteam dat wordt samengesteld door de pro’s. Deze jongeren krijgen een extra les om zich nog beter voor te bereiden op de competitie. Prijs voor een startpakket is € 50.

http://www.ags.be/leden/jeugd/gratis-lessen/

Daarnaast zijn worden er ook stages, zomerkampen en verjaardagsfeestjes georganiseerd, ook open voor niet-leden. Alle info daarover vind je op de website van de club.

http://www.ags.be/leden/jeugd/stage/

http://www.ags.be/leden/jeugd/verjaardagsfeestjes/

Terug naar boven