Golf Club Nuclea

In Mol, hartje Kempen, ligt de mooie 9 holes baan van Golf Club Nuclea. Verscholen tussen de sparrenbomen in de buurt van het Nucleair Instituut biedt het parcours verrassende en prettige holes voor zowel beginnende als gevorderde spelers.

Verschillende waterpartijen, de diversiteit op de baan en de rustige omgeving maken het er tot een ideale plek om te golfen en te genieten. Vooral hole 7, een par 3 rechtdoor over het water, vormt dé uitdaging van je ronde!

Verder beschikt de club over een mooie driving range en putting green.

Het clubhuis, dat in 2009 mooi gerenoveerd werd, verwelkomt je voor een drankje of hapje in een ontspannen, gezellige sfeer. Ontdek de charme van de Kempen bij Nuclea!

Initiatie

Golf Club Nuclea neemt deel aan de Start to Golf-dag op paasmaandag 17 april 2017. Inschrijven voor een gratis initiatie kan enkel nog via e-mail of telefoon naar de club! Kom en maak kennis met de club en snuif de leuke sfeer op!

De club organiseert daarnaast ook van april tot oktober een gratis initiatie op elke laatste zondag van de maand van 13u tot 14u30 voor beginners. Je kan contact opnemen met het secretariaat van de club voor meer info.

Startpakket

Startpakket:

  • 4 lessen van 1 u
  • 5e les duurt 1,5 u (enkele holes spelen op de baan)
  • groepje van min. 2 en max. 5 personen
  • golfmateriaal inbegrepen
  • € 100€ per persoon
Terug naar boven