Golf Club Beveren

In Golf Club Beveren golf je op een plek waar je het niet verwacht. Op een prachtig stuk natuur vlakbij de haven van Antwerpen werd in 2013 een nieuwe PAR 37 baan aangelegd, die geldt als enige inland links course in Vlaanderen.

Negen knappe, uitdagende holes wisselen elkaar af en zijn zo ontworpen dat ze golftechnisch interessant zijn voor spelers van elk niveau. Verschillende ‘blind shots’, doglegs, smalle fairways en glooiende greens bieden verrassing en spektakel.

Het eco-golfterrein, dat niet afgesloten is, biedt een open parkgebied met daarin fiets- en wandelpaden. Uitrusten en nakeuvelen kan nadien in het moderne clubhuis met bar, terras en resto.

Door de roughs met duingras en bunkers waan je je aan zee, terwijl je in werkelijkheid omringd wordt door een reusachtig havengebied. Kortom, een unieke plek!

Golf Club Beveren wil leden en bezoekers zowel sociaal als sportief een uitdagende golfervaring bieden in een aangename familiale sfeer. Ook voor starters en vooral voor de jeugd is er bijzondere aandacht. Zo kunnen jonge kinderen elke 1e woensdag van de maand komen proeven van 'kleutergolf'. Ze leren stapsgewijs rollen, gooien en kleine slagen doen met de SNAG-clubjes.

Lid worden kan voordelig en snel. Voor jeugdleden worden verschillende tarieven gehanteerd naargelang de leeftijd.

Initiatie

Golf Club Beveren neemt deel aan de Start to Golf-dag op paasmaandag 17 april 2017. Inschrijven voor een gratis initiatie kan enkel nog via e-mail of telefoon naar de club! Kom en maak kennis met de club en snuif de leuke sfeer op!


De club organiseert ook op andere tijdstippen regelmatig gratis golfinitiaties. Meer info en inschrijven voor deze extra opendeurdagen kan via de clubwebsite: http://www.golfclubbeveren.be/

Startpakket

Start to Golf-pakket:

  • 4 weken lidmaatschap
  • 4 lessen, 1 les per week
  • golfmateriaal inbegrepen
  • € 120€ per persoon

Wens je na deze proefperiode in te stappen met een lidmaatschap op de club? Dan wordt het lidmaatschap verminderd met het inschrijvingsbedrag van dit Start to Golf-pakket.

http://www.golfclubbeveren.be/#section-lidworden

Terug naar boven